Sport

[ViDEO] Bineînțeles că NU E LA BRAȘOV! Așa va arăta noul stadion de la…

 

Promisiunile cu noul stadion de la Brașov se țin lanț, întețindu-se în perioadele electorale. Mai nou, se vorbește că arena se va ridica (odată…) pe locul unde acum se află baza de antrenament a CSS Brașovia, lângă viitoarea Sală Polivalentă despre a cărei construcție s-a spus, recent, că va fi finanțată de Compania Națională de Investiții.

În acest timp, după „decesul” FC Brașov, fotbalul din orașul de la poalele Tâmpei a picat în liga a treia, nebeneficiind de nici un sprijin din partea autorităților locale, care, însă, visează la o arenă de… 25-30.000 de locuri.

La Sibiu, în schimb, formația e în prima ligă, iar Primăria a început construcția noului stadion în etape, dovadă că FC Hermannstadt poate susține meciurile de pe teren propriu „acasă”. 

Primăria Sibiu a prezentat simularea 3D a noului stadion, după cum se poate observa din filmulețul de mai sus, iar imaginile sunt spectaculoase.

„Sibiu Stadium”, care va avea o capacitate de 12.363 de locuri, va costa 133 de milioane de lei fără TVA. Arena va avea și o sală de atletism, și una de box, iar sub tribune vor fi și spații comerciale. Gazonul va fi natural, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigare.

Deocamdată, Brașovul rămâne cu degradatul și peticitul Stadion „Tineretului”, aflat în administrarea CSM Corona – clubul Primăriei – și cu aceleași intenții utopice, de genul: organizarea Jocurilor Olimpice de iarnă, gondole și alte cele.

Păcat…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare