Sport

[ViDEO] AS „SR” BRAȘOV. Lucian Petre, după victoria de la Zărnești: „Sunt mulțumit de rezultat, dar în ceea ce privește jocul avem multe de pus la punct”

 

AS „SR” Brașov s-a impus în derby-ul startului de sezon din Liga 4, 1-0, la Zărnești cu Olimpic și după trei etape are punctaj maxim.

La finalul confruntării de la Zărnești, antrenorul Lucian Petre a comentat: „A trecut și acest hop și mă bucur că a trecut cu bine. Sunt mulțumit de rezultat, întrucât în ceea ce privește jocul trebuie să recunoaștem că avem multe de pus la punct. Îi felicit pe băieți pentru cât au alergat, la acest moment atât putem. Am avut 2-3 șanse de a «închide» jocul, dar le fel de adevărat este că și ei au avut șanse. Până la urmă sunt trei puncte muncite. Se vede faptul că am început pregătirea extrem de târziu. Cu siguranță, căderea din punct de vedere fizic a dus la acest final, în care am fost dominați. Ei au o lună și jumătate de pregătire în fața noastră. Era normal, anticipam chestia asta. Mai avem mult de muncă, abia a început campionatul. Nici nu pot să mă gândesc la promovare. Ar fi o mare greșeală. Trebuie să o luăm pas cu pas, iar la final să tragem linia. O atmosferă extraordinară, fanii noștri s-au comportat din nou exemplar”.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button