Sport

[ViDEO] ACS „SR” MUNICIPAL BRAȘOV. Au crezut până la final. Răsplata a fost dulce – VIDEO

  • 2_257598.jpg
 

Pe o vreme câinească, ACS „SR” Municipal Brașov și Flacăra Horezu au oferit sâmbătă un meci frumos, pe Stadionul „Tineretului”, în runda a șasea a Ligii 3 la fotbal, Seria a 3-a.

Deși sub Tâmpa au venit și au câștigat Oltul Turris Turnu Măgurele și Craiova lui Mititelu, contracandidatele „galben-negrilor” la promovare, Flacăra Horezu a arătat un fotbal mai bun decât acestea – o echipă fără „vedete” ajunse aproape de pensionare, dacă îl excludem pe portarul Florin Matache, „eroul de la Liberec” de acum mulți ani, pe vremea când Dinamo mai juca prin preliminariile cupelor europene. Este o formație bine așezată, care a jucat un fotbal frumos, cel puțin în prima repriză, când a pus mari probleme.

Primele 45 de minute au fost animate, cu un ritm bun pentru acest eșalon și cu ocazii multe la ambele porți.

Boția i-a dat primul emoții lui Matache, dar portarul oaspeților a respins mingea trimisă cu capul de mijlocașul brașovean din centrarea lui Strătilă. După alte patru minute, la o fază trasă la xerox, Strătilă a centrat de pe dreapta, iar Boția nu a mai iertat și a marcat cu capul. A urmat nebunia. Abi Popa a scos incredibil, de sub transversală, mingea trimisă cu capul de Samson. Imediat, Danciu a accelerat pe stânga și a centrat pe jos, dar Matache a respins din fața lui Boția, care ar fi marcat lejer. Răduțoiu a avut și el șansa de a majora avantajul, dar Matache a scos șutul la colțul scurt trimis de fundașul brașovean. S-a făcut, în schimb, 1-1 în minutul 22, când căpitanul oaspeților, Nistor, unul care nu visează la FCSB, a executat impecabil o lovitură liberă de la 25 de metri, iar A. Popa nu a putut face nimic. După ce Damian nu a găsit ținta cu capul, ai noștri au ratat o ocazie rarisimă: Strătilă i-a pasat lui Danciu, acesta a lăsat mingea să treacă, Boția a ajuns față în față cu Matache, dar a trimis la o palmă de bară. „Nebunia” din prima repriză s-a stins după odihnă. Oaspeții s-au retras, preferând să apere egalul. Brașovenii au crezut, în schimb, în victorie, pe care au căutat-o până la final. Pe un contraatac, cei de la Horezu puteau da lovitura, însă Răchișan a avut o intervenție excelentă și a recuperat din piciorul lui Ad. Popa, care ar fi rămas singur cu portarul Brașovului, Albert Popa. Când lumea părea resemnată cu remiza, în minutul 90+1, Strătilă a fost secerat în careu și tot el a transformat lovitura de la 11 metri care a ținut cele trei puncte sub Tâmpa.

Imediat după final, în vestiar, brașovenii s-au descătușat.

„Le mulțumesc suporterilor care au stat în ploaie alături de noi și ne-au susținut până în ultima secundă. Sunt mândru de jucătorii mei, au crezut și au muncit până în ultimul minut. Vreau să îi dedic această victorie lui Vasile Dochița, care are probleme de sănătate și pe care îl așteptăm din nou alături de noi. A fost un meci disputat, cu o echipă bună. Îmi pare rău că nu am putut să ne desprindem în prima repriză, când am avut ocazii. Din păcate, din nou am suferit pe faza defensivă, mai ales la cornere. Am schimbat la pauză și am trecut la apărarea în zonă. O vom antrena mai mult de acum, dacă băieții se simt mai confortabil, deși părerea mea este că e bun și marcajul om la om. Este o serie grea, cu echipă foarte bune. Important este că am luat cele trei puncte și sper că acest lucru ne va da liniște. Probabil, a contat că băieții au primit salariul pe august înaintea meciului (fostul vicepreședinte Nicu Badea a plătit salariile, așa cum a promis – n.r.). Fiecare amănunt contează. A fost un atu și lucrul acesta. Mai fac un apel către autoritățile locale. Eu am mare încredere în primarul George Scripcaru și în Adrian Veștea, președintele C.J. Această echipă este spiritul Brașovului”, a declarat antrenorul Florin Stângă.

„Am muncit pentru acestă victorie. Am avut în față o echipă care își merită locul în clasament. Sunt 3 puncte mari. Îl știam pe Matache, nu am avut emoții la penalty. În partea a doua, rivalii au mai tras și ei de timp, arbitrul nota la câte două minute un cartonaș galben în carnețel, dar important este că am câștigat”, a punctat Sorin Strătilă.

CITEȘTE ȘI:

LIGA 3. Echilibru în seria BRAȘOVULUI!!! Se va implica Primăria?!… Râșnovul, succes important!!!

BRAȘOV. LIGA 3. LIVETEXT. ACS „SR” Municipal, victorie în prelungiri și 3 puncte importante


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button