Sport

Victorie clară pentru FCSB într-un amical cu belgienii

 

În cadrul cantonamentului din Olanda, echipa antrenată de Nicolae Dică a învins-o cu 3-0 pe Waasland Beveren, locul 14 în campionatul Belgiei. Golurile vicecampioanei României au fost marcate de Constantin Budescu, de două ori, în minutele 28 şi 71, şi William De Amorim, în minutul 48. A fost cel de-al treilea amical jucat de FCSB în cantonamentul din Olanda, după 7-0 cu Team Regio Arnhem şi 1-1 cu FC Oleksandriya. Următorul amical al „roş-albaştrilor”, ultimul din Olanda, va avea loc pe 7 iulie, cu KV Oostende.

În stagiul din Slovenia, echipa lui Cosmin Contra a câștigat cu 2-0 (2-0), cu NK Rogaska, echipă din liga secundă a campionatului sloven. Golurile au fost marcate de mijlocaşii Ionuţ Şerban şi Dan Nistor. Lotul dinamoviștilor va reveni pe 6 iulie în țară. Dinamo va susține ultimul meci de verificare, miercuri, contra formației ruse Anji Mahacikala (locul 12 în sezonul trecut).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button