Sport

Victor Pițurcă va primi 1,8 milioane de euro de la Al Ittihad

 

Fostul selecționer al României a câștigat procesul intentat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne și va primi despăgubiri uriașe, de 1,8 milioane de euro, din partea grupării saudite Al Ittihad. Pe lângă cele 1,8 milioane de euro, Pițurcă va primi și câte 20.000 de euro pentru fiecare lună de întârziere. Potrivit Digi Sport, TAS i-a dat dreptate lui Piti, care nu și-a primit nici un salariu în cel de-al doilea său mandat pe banca formației din Arabia Saudită.

Apropiații antrenorului spun că Pițurcă ar fi fost mai înțelegător cu conducerea clubului, unul dintre cele mai importante din zona respectivă, dacă la ruperea celei de-a doua colaborări gazdele nu s-ar fi purtat urât. A fost obligat să treacă prin momente deloc plăcute după ce și-a reziliat contractul, deoarece nu i s-a permis să plece din țară. A putut să revină la București, doar după intervenția autorităților saudite”, notează sursa citată.

Victor Pițurcă (61 de ani) a antrenat-o în două rânduri pe Al Ittihad (2014-2015 și 2015-2016).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare