Sport

Victor Pițurcă ȘTIE ce a greșit Iordănescu la Euro 2016!!! „Puteau să vină 200.000 de Burleni și nu se întâmpla așa ceva!”

 

Degajat după experiență cenușie trăită la Al-Ittihad Jeddah, în Arabia Saudită, antrenorul Victor Pițurcă a oferit puncte de vedere interesante aseară, invitat fiind în studioul Dolce Sport.

El a mărturisit că, dacă știa grupa în care a picat România la Euro 2016, s-ar mai fi gândit dacă să plece din funcția de selecționer: „Pentru că se putea să te califici. Pe Albania și Elveția le învinsesem în amicale. Când am jucat noi amical cu Albania și am câștigat, toată lumea m-a criticat – «Doar 1-0…»”.

„Piți” știe ce a greșit Anghel Iordănescu de „tricolorii” s-au făcut de rușine la turneul final din Franța: „Schimbarea staff-ului medical a fost o problemă. Nu avea voie să schimbe Burleanu staff-ul fără acceptul lui Iordănescu. Dacă eram eu, puteau să vină 200.000 de Burleni și nu se întâmpla așa ceva. Pompiliu Popescu are o experiență formidabilă. Jucătorii n-au avut energia și suflul necesare”.

Totoadtă, cel poreclit „Satana” a menționat că ar mai antrena o singură echipă în Liga 1, pe Universitatea Craiova, dacă i s-ar ivi ocazia.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button