Sport

Viciere de rezultat în meciul România – Belgia!? Părerea specialistului: „asta e la regulament”

Viciere de rezultat în meciul România – Belgia!? România a piuerdut aseară partida cu Belgia, 0-2, în Grupa E la Euro 2024.

Totuşi, parida a avut două momente controversate, ambele judecate de arbitrul polonez Szymon Marciniak, cel care a dezavantajat-o flagrant şi pe pe Bayern München în semifinala Ligii Campionilor cu Real Madrid, în favoarea belgienilor.

Viciere de rezultat în meciul România – Belgia!? Mai întâi, în minutul 65, Faes a degajat mingea în mâna lui Tielemans. Belgianul nu avea mâna într-o poziţie firească şi, mai mult, dacă nu se lovea de mâna lui, balonul ar fi rămas la Man într-o poziţie clară de gol. Faza este dicutabilă, mai ales că în această perioadă a fotbalului nu se mai ştie când se dictează penalty şi când nu pentru henţ în careu. Totuşi, sunt cele două elemente care spun că ar fi trbuit dictat penalty pentru România, poziţia nefirească a mâinii belgianului şi faptul că după intervenţia sa mingea nu a mai ajuns la Man, care s-ar fi aflat în poziţie clară de gol.

Apoi, la golul al doilea al Belgiei, marcat de De Bruyne, se poate discuta despre fault în atac. O spune un fost mare arbitrul român, Cristi Balaj.

Viciere de rezultat în meciul România – Belgia!? La ProTV, în emisiunea de analiză de după meci, Ciprian Marica a menţionat: „Mi-a scris Cristi Balaj imediat după joc despre golul al doilea marcat de De Bruyne. Spune că este fault, este imprudență, De Bruyne se duce cu talpa pe genunchiul și spune că ar putea fi fault în atac. Balaj îmi scrie așa: «A jucat mingea într-o manieră imprudentă, asta e la regulament». Să ne uităm atent, vine cu talpa pe tibia lui Niță. Așa spune un arbitru, tind să cred și să iau în seamă”.

FOTO: Facebook UEFA EURO 2024 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Ron
4 zile în urmă

Belgia? Țară corcita, minoritară,full de politica gay !
Normal că au pile!

vax populi
4 zile în urmă

Ma,nu va mai luati de Belgia,ca vorba aia,face ciocolata de te lingi pe buze.Si apoi,maine-poimaine e prima reuniune la Brucseles si o sa aiba grija Chifteua Inflamata,Șoșo,sa le bata obrazul si despre asta.Chiar nu mai aveti rabdare un pic,ma ?

Ron
Răspunde la  vax populi
4 zile în urmă

UE caca maca

Ron
4 zile în urmă

Au intrat pe fir dislekerii pupincuriști UE și PNL PSD,-))))
Hai băieți,că se poate, băgați, băgați!-)))
Vaccinisti și pro gay ce sunteți -))))

Back to top button