Sport

VESTE URIAȘĂ pentru BRAȘOV ȘI CORONA! Vine de la Jocurile Olimpice de tineret – Lausanne 2020! UPDATE. Declarația antrenorului Ramonei Ionel, Bogdan Stănescu

 

Este zi mare, astăzi, pentru delegația României prezentă la Jocurile Olimpice de tineret de la Lausanne!

Ramona Ionel, sportivă legitimată la Corona Brașov, a cucerit medalia de bronz la patinaj viteză – echipe mixte. Potrivit contului de Facebook al COSR, eleva antrenorului Bogdan Stănescu a concurat alături de rusoaica Sorokoletova, americanul Tablon și finlandezul Suomalainen.

UPDATE. Antrenorul coordonator al secţiei de patinaj viteză de la Corona, Bogdan Stănescu, cel care este şi antrenorul echipei naţionale, a relatat că e fericit că istoria se repetă şi că România aduce din nou o medalie la JOT, după ce în 2016 o altă sportivă a clubului brașovean, Mihaela Hogaş, a câştigat bronzul la JOT de la Lillehammer.

„Suntem cu toţii foarte fericiţi că Ramona Ionela a adus prima medalie României la aceste Jocuri Olimpice de tineret, iar timpul scos de echipă a fost cu doar 4 sutimi de locul doi. Personal, am motiv dublu de bucurie, pentru că este o sportivă pe care eu o antrenez la Corona, dar şi pentru că istoria se repetă şi Corona aduce din nou medalie la o competiţie extrem de importantă cum sunt Jocurile Olimpice de tineret”, a declarat Bogdan Stănescu.

Ramona Ionel va mai concura, mâine, tot la Jocurile Olimpice de tineret de la Lausanne, în proba de mass start.

CITEȘTE ȘI: CORONA BRAȘOV. Și el S-A REMARCAT la JOT!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare