Sport

Veste ȘOC în privința clubului lui Gică Hagi!!! Reacția lui Gică Popescu…

 

După ce „Regele” a anunțat că de la FC Viitorul „vârfurile” fotbalistice vor fi transferate doar peste hotare, jurnalistul Decebal Rădulescu a aflat ce mișcare de senzație pregătește Gică Hagi.

Astfel, pe pagina sa de Facebook, Decebal Rădulescu a relatat că, în câteva săptămâni, Gică Hagi va ceda 60% din acțiunile grupării sale, astfel: „20 la sută eMAG, 20 la sută Mobexpert și 20 la sută Daniel Dines, ultimul fiind și cel mai bogat român, conform Forbes – fondatorul unei firme de IT”.

De notat că, acum aproximativ un an, patronii Dedeman ar fi dorit să cumpere acțiuni la FC Viitorul, însă tranzacția nu s-a mai realizat.

Pe această temă, Gică Popescu, președintele executiv al FC Viitorul, a declarat pentru Telekom Sport: „De obicei, astfel de înţelegeri sunt extrem de confidenţiale. Gică (Hagi – n.r.) a spus întotdeauna că doreşte să atragă în acţionariat oameni cu potenţă financiară, pentru că doar aşa clubul poate deveni mai puternic. Niciodată nu a renunţat la ideea aceasta. Asta şi-a dorit întotdeauna. De unul singur nu poate să facă acest lucru. Întotdeauna am lucrat împreună în direcţia asta”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare