Sport

Veste șoc în lumea rugby-ului mondial

Veste șoc în lumea rugbyului mondial

Fostul pilier al All Blacks, Campbell Johnstone, a dezvăluit luni, la televiziunea din Noua Zeelandă, că este homosexual, o premieră pentru echipa naţională de rugby, de trei ori câştigătoare a Cupei Mondiale.
În vârstă de 43 de ani, cu trei selecţii în 2005, el a recunoscut acest lucru familiei şi prietenilor apropiaţi înainte de a apărea la postul One News al reţelei TVNZ.
Pot ajuta alţi oameni prin faptul că sunt primul All Black care anunţă că este gay şi astfel contribui la prevenirea stigmatului în jurul acestor probleme. Toată lumea va şti că există unul printre All Blacks. Ar putea fi una dintre ultimele piese ale puzzle-ului de acceptare de către public pentru sportul din Noua Zeelandă şi aceasta ar putea fi o piesă esenţială care permite tuturor să meargă mai departe“, a spus el.
Fostul jucător a afirmat că până acum a trăit o minciună şi a dus o viaţă dublă.
All Blacks a lăudat dezvăluirea lui Campbell Johnstone, menţionând numărul acestuia la echipa naţională: 1056.
„Multă dragoste şi sprijin pentru All Black #1056 @campbelljohnstone.nz pentru că a avut curajul să-şi împărtăşească povestea şi să ajute la crearea unui joc mai incluziv”, se arată în mesajul naţionalei neo-zeelandeze.

Veste șoc în lumea rugbyului mondial


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

E de-al lui vilighei? ȘI CE NE PASĂ DE ACEȘTI DEVIANȚI SCÂRBAVNICI?

Willy
1 an în urmă

Ce mai saliveaza barbughe. De-al lui. Stiri din astea ii plac lui barbughey. Cu curCubey.

Barbu Gh.
Răspunde la  Willy
1 an în urmă

Homalăule, să te citez: „Te trezesti a doua zi din betie si te gandesti cu groaza ce ai pescuit aseara: el sau ea.” ĂSTA EȘTI TU, UN PEDERAST NENOROCIT. TU AI RECUNOSCUT.Eu doar te citez, așa că salivează mai departe.

Back to top button