Sport

VESTE BUNĂ LA FC BRAŞOV. Jucătorii îşi primesc astăzi salariile pe luna trecută!!!

 

În sfârşit, s-a rezolvat şi problema avută cu contul bancar în care Gigi Becali a virat 100.000 de euro, o nouă tranşă din suma pe care Steaua trebuie să i-o dea grupării „stegare” în urma transferului lui Alex Chipciu la Anderlecht Bruxelles.

Prin urmare, astăzi, jucătorii de la FC Braşov îşi vor primi salariile aferente lunii noiembrie, urmând a trece mai liniştiţi în noul an.

Reunirea echipei va avea loc pe 10 ianuarie, antrenorul Cornel Ţălnar programând două cantonamente înaintea startului părţii secunde a Ligii 2. Unul va avea loc în ţară, la munte, în Poiana Braşov sau la Cheile Grădiştei, celălalt, în străinătate, „acolo unde vom primi cea mai bună ofertă”, după cum ne-a declarat administratorul special Vasile Dochiţa.

Sigur, conducerea tehnică va renunţa la unii dintre fotbaliştii avuţi în lot în această perioadă. Cât despre achiziţii, încă nimic nu este clar, „Ţânţarul” vizând 5 transferuri.

De asemenea, în această perioadă, conducerea administrativă a FC Braşov lucrează intens la planul de reorganizare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare