Sport

VARIANTE. Antrenor în locul lui Dică la FCSB!!!.. Edi Iordănescu şi… O SURPRIZĂ!!!

 

Gigi Becali pare mai hotărât ca niciodată să-l demită, la finele anului în curs, pe Nicolae Dică din funcţia de antrenor principal al echipei FCSB. Finanţatorul este nemulţumit de modul cum joacă echipa şi de faptul că tinerii n-au înregistrat nici un progres – dimpotrivă, au involuat.

De asemenea, din studioul Digi Sport, Ion Crăciunescu a declarat: „Mie îmi spunea cineva, o sursă demnă de încredere, că Dică e luat la mişto de jucători la antrenamente şi în vestiar. Îi spun «Hai, mă, iar vii cu d-ăstea? Iar facem d-ăstea?”.

Edi Iordănescu este favorit să preia banca tehnică a FCSB, de-asta a refuzat, probabil, propunerile venite de la FC Voluntari şi Concordia Chiajna, Becali dorindu-l şi pentru o eventuală reconciliere cu Armata, prin tatăl acestuia.

O altă variantă ar fi Mihai Teja, tânărul tehnician care a făcut minuni la Gaz Metan Mediaş în acest început de stagiune, potrivit PRO X.

Şi managerul sportiv Mihai Stoica a fost ameninţat cu debarcarea, vehiculându-se că în locul său ar veni Narcis Răducan.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare