Sport

„Vama” mai are in plan un singur transfer

  • logomytex.png
 

Presedintele executiv al FC Rapid, Dinu Gheorghe, este multumit de campania de achizitii de pana acum, dar ca isi mai doreste sa aduca un jucator: Nu vreau sa va spun despre cine este vorba si nici pe post evolueaza . Vama nu doreste sa faca o comparatie intre transferurile realizate de Rapid, Steaua si Dinamo si a mentionat ca Ilyes isi va prelungi cu siguranta contractul, iar Aliuta a fost invoit pana in aceasta saptamana, din cauza unor probleme personale, el urmand ca de luni sa se prezinte la echipa a doua, Electromagnetica. Antrenorul Razvan Lucescu a declarat ca Rapid va pleca cu un lot restrans in Andorra, in vederea meciului cu UE Sant Julia, din cadrul mansei I a primului tur preliminar din Cupa UEFA, programat pe 14 iulie, dupa care va ajunge direct in Elvetia, unde va efectua un nou turneu de pregatire, urmand sa se testeze in compania Nationalei Emiratelor Arabe Unite (17 iunie) si a formatiilor Panionios (20 iunie) si AEK Atena (23 iunie).

Test rapidist
Rapid Bucuresti a invins cu 4-1 formatia a doua a clubului, intr-un meci amical disputat joi seara pe Stadionul Giulesti-Valentin Stanescu . Golurile echipei pregatite de Razvan Lucescu au fost marcate de Fl. Moldovan 17, D. Niculae 45, Ene 75 si N. Grigore 85.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button