Sport

Va antrena iar Laszlo Balint la BRAȘOV?! Alte oferte…

 

Antrenorul brașovean Laszlo Balint (39 de ani) a terminat cu Csikszereda pe locul 2 în prima serie a Ligii 3 la fotbal, însă are oferte interesante din eșalonul secund.

Potrivit gsp.ro, el ar fi alesul conducerii AS „SR” Municipal Brașov pentru postul de „principal”, în cazul în care „galben-negrii” vor fi preluați de omul de afaceri Victor Angelescu și vor juca pe locul celor de la Sportul Snagov din Liga 2.

Interesant este că, din informațiile noastre, astăzi ar putea avea loc o întâlnire între Simon Maurer și Victor Angelescu în care s-ar putea decide viitorul formației care actualmente este lider în Liga 4 brașoveană.

Laszlo Balint este, de asemenea, curtat de Petrolul Ploiești, „găzarii” promovând în Liga 2. Formația prahoveană mai are la dispoziție variantele Daniel Oprița și Mihai Teja pentru postul de antrenor principal.

Foto: Gecse Noemi (szekelyhon.ro)


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare