Sport

US OPEN. Simona Halep – Timea Babos, tenis spectacol la Flushing Meadows

 

Simona Halep și Timea Babos au oferit în această seară unul dintre cele mai bune meciuri de pe tabloul feminin de la US Open.

Confruntarea celor două, care a contat pentru turul al treilea, disputată pe „Arthur Ashe”, arena centrală de la Flushing Meadows, a fost una spectaculoasă, tenisul jucat fiind unul excelent în multe momente. Partida a început exact cum se aștepta toată lumea, Halep, a 5-a jucătoare a lumii trecându-și în cont rapid primul set, 6-1, după doar 25 de minute. În setul al doilea, Babos a jucat incredibil, a avut mai mereu inițiativa și s-a impus meritat, 6-2. Manșa decisivă a început perfect pentru unguroaică, a 34-a jucătoare în ierarhia WTA conducând cu 2-0 și 3-1. Halep a revenit a egalat la 3 și a făcut break-ul decisiv exact în momentul în care Babos nu mai putea repara, la 5-4. Trebuie amintit și faptul că la 4-4, reprezentanta noastră a salvat două mingi de break ale adversarei.

Astfel, Simona Halep s-a impus cu 6-1, 2-6, 6-4 și s-a calificat în optimile de finală, unde o va întâlni pe Carla Suarez-Navarro (12 WTA). Iberica a trecut în turul al treilea de Elena Vesnina (20 WTA), scor 6-4, 6-3.

„Un meci foarte greu. Timea a jucat extraordinar în setul al doile. A condus cu 3-1 în setul decisv, dar am încercat să rămân concentrată, să lupt. Am făcut tot ce am putut și mă bucur că am câștigat. Am început bine, ea a făcut câteva greșeli ușoare, apoi acest lucru nu s-a mai întâmplat. Cred că am câștigat pentru că am fost mai bună pe final. Sunt aici să lupt, să joc, să dau totul meci de meci”, a declarat la final Simona Halep.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button