Sport

US OPEN. Simona Halep, posibil duel cu Serena Williams în optimi

 

US Open, ultimul Grand Slam al anului, va debuta luni, în această seară având loc tragerea la sorți.

La feminin, principala favorită, Simona Halep va debuta cu Kaia Kanepi (Estonia, 44 WTA). Dacă se va impune, în turul al doilea românca o va înfrunta pe învingătoarea partidei dintre Dalila Jakupovic (Slovenia, 93 WTA) și o sportivă venită din calificări. Anastasia Pavliucenkova (Rusia, 27 WTA) este primul cap de serie care poate ieşi în caela Simonei Halep, în turul trei. Apoi, în optimi, ar putea urma un meci de vis pentru liderul ierarhiei WTA, cu Serena Williams. Pe aceeași parte de tablou este și Venus Williams. Cele două surori se pot duela în turul al treilea, iar învingătoarea ar putea să o întâlnească pe Simona în optimile de finală.

Sloane Stephens, Elina Svitolina au fost repartizate pe aceeaşi jumătate de tablou cu Simona Halep,dar pe sfertul secund – fiind posibile adversare în semifinale pentru Halep.

Dacă va putea evolua, Mihaela Buzărnescu (20 WTA) se va duela cu Marketa Vondrousova (Cehia, 102 WTA). Sorana Cârstea (52 WTA) va avea un meci greu cu Alison Riske (SUA, 76 WTA). Irina Begu (58 WTA) va începe contra americancei Jennifer Broady (SUA, 66 WTA). Monica Niculescu și Ana Bogdan (74 WTA) vor întâlni în primul tur jucătoare venite din calificări.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button