Sport

US OPEN. Simona Halep o așteaptă pe Serena Williams în sferturile de finală

 

Simona Halep se află în fața unui nou duel cu Serena Williams. Reprezentanta noastră, a 5-a favorită, s-a calificat în urmă cu câteva minute în sferturile de finală la US Open, după ce a trecut cu 6-2, 7-5 de Carla Suarez Navarro, a 12-a jucătoare a lumii. Halep a făcut un nou meci solid și a dominat confruntarea cu reprezentanta Spaniei. A fost a 11-a dispută dintre cele două, acum Halep conducând cu 6-5 la general.

„Meciul nu a fost ușor. Am fost agresivă, am luat mingea devreme, am împins-o în spatele terenului. M-a nemulţumit puţin faptul că în setul al doilea mi-am pierdut serviciul la 5-4, dar până la urmă a fost bine și sunt fericită că am cțștigat. Au trecut primele meciuri, sunt mai rlaxată. Nu e ușor să joci bine în fața Carlei, mă bucur că am făcut-o. Acum am motive să zâmbesc, pe durata partidei am fost foarte concentrată. Nu m-am gândit niciodată la scor, ci doar la faptul că sunt dispusă să fac totul pentru victorie.”, a declarat Halep la Eurosport.

În sferturile de finală toată lumea așteaptă un nou duel între Simona Halep și Serena Williams. Pentru ca acesta să aibă loc, lidera clasamentului WTA trebuie să o învingă în această seară pe Yaroslava Shvedova (Kazahstan, 52 WTA), jucătoare antrenată de Victor Ioniță. 

FOTO: prosport.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button