Sport

US OPEN. Simona Halep începe cu… / Programul din primul tur al românilor!!!

 

Simona Halep (4 WTA) și-a aflat adversara din runda inaugurală a Grand Slam-ului de la New York. O va întâlni pe americanca Nicole Gibbs (135 WTA), jucătoare care a trecut calificările, meciul fiind programat marți, în jurul orei 20.30, pe arena Louis Armstrong, urmând a fi transmis în direct la Eurosport 1.

Simona Halep a mai jucat o singură dată cu Gibbs, la Shenzen, în 2018, în 16-imi, constănțeanca impunându-se atunci cu 6-4, 6-1.

Și Ana Bogdan (147 WTA) s-a calificat pe tabloul principal la US Open, după ce în ultimul tur al calificărilor a trecut de bulgăroaica Isabella Shinikova, 6-1, 6-3. În primul tur, sportiva născută în Sinaia se va confrunta cu Harriet Dart (140 WTA), din Marea Britanie. Disputa va fi prima de pe terenul 14 în ziua de luni.

Tot luni va juca Monica Niculescu (105 WTA), împotriva Dayanei Yastremska (Ucraina, 33 WTA), în a doua întâlnire de pe terenul 4.

Marți vor intra „în focuri” și Mihaela Buzărnescu (136 WTA) – Andrea Petkovic (Germania, 89 WTA) – prima partidă de pe terenul 13; Marius Copil (96 ATP)Ugo Humbert (Franța, 62 ATP) – a treia partidă de pe terenul 8; Sorana Cârstea (106 WTA) – Katerina Siniakova (Cehia, 38 WTA) – a patra partidă de pe terenul 11.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare