Sport

US OPEN. Simona Halep a trecut de blestemul primului tur!!! Ce a declarat?!…

 

După doi ani în care a fost eliminată chiar în primul tur al competiției new-yorkeze, Simona Halep (4 WTA) a reușit azi noapte să acceadă în runda secundă.

A câștigat partida cu americanca Nicole Gibbs (135 WTA), care a învins cancerul (la glandele salivare), ea ajungând pe tablou din postura de lucky-loser.

Simona Halep s-a impus în trei seturi, 6-3, 3-6, 6-2, următoarea sa adversară fiind o altă americancă, Taylor Townsend (116 WTA), care a dispus de ucraineanca Katerina Kozlova, 3-6, 6-3, 6-2.

După meci, Halep a declarat: „Publicul a fost extraordinar, n-am simțit că am jucat în fața unei americance. Datorită lui am luptat până la capăt. Pot să visez din nou la acest turneu? Nu e ușor, fiecare meci de Grand Slam e complicat. Mă bucur că am reușit să câștig, în sfârșit, aici”.

La rându-i, Mihaela Buzărnescu a pierdut în primul tur la US Open, 3-6, 4-6, cu germanca Andrea Petkovic.

Și Bianca Andreescu a ajuns în turul secund la US Open, după ce a învins-o pe Katie Volynets (SUA – 413 WTA), scor 6-2, 6-4. Ea ar putea da peste Simona Halep în optimile de finală.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare