Sport

US Open. Serena Williams debutează în forță

 

Serena Williams, fostă numărul unu mondial, s-a calificat fără probleme în turul secund al Openului Statelor Unite, ultimul turneu de Mare Șlem al anului, învingând-o în două seturi, 6-4, 6-0, pe poloneza Magda Linette, într-o partidă disputată luni la New York. Serena Wiliams, aflată acum pe locul 26 în clasamentul WTA, o va avea ca adversară în meciul următor pe Carina Witthoeft (101 WTA), care a dispus cu 6-3, 7-6 (8/6) de Caroline Dolehide din Statele Unite.
Americanca Sloane Stephens, numărul 3 mondial și deținătoarea trofeului la US Open, a trecut la rândul ei cu bine de meciul de debut la competiția newyorkeză, impunându-se cu 6-1, 7-5 în fața rusoaicei Evghenia Rodina. Stephens o va înfrunta în turul secund pe ucraineanca Anhelina Kalinina (Ucraina), care a profitat de abandonul adversarei sale, Kathinka Von Deichmann din Liechtenstein, în setul al treilea, la scorul de 1-6, 7-6 (7/0), 5-2.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button