Sport

US OPEN. Rojer și Tecău sunt în finală

 

Jean-Julien Rojer și Horia Tecău s-au calificat în finala competiției de dublu masculin la US Open, ultimul Grand Slam al anului.

În semininale, cei doi au dispus de principalii favoriți, Henri Kontinen (Finlanda) și John Peers (Australia), 1-6, 7-6(5), 7-5.

„Au avut un start foarte bun. Noi nu am fost foarte conectați la partidă, dar am continuat să luptăm, am continuat să ne motivăm. Ne-am concentrat pe serviciul nostru, ei serveau foarte bine, puneau prima minge în teren. Trebuia să ne păstrăm serviciu și să vedem dacă apar oportunități. Am ajuns în tie-break, ei au avut un mini-break, dar, în acel moment te gândești la următorul punct, nu te gândești la scor, încerci să lupți pentru următorul punct. Noi ne încurajam și am rămas concentrați. Asta ne-a ajutat în tie-break. E un sentiment minunat doar să participi la un Grand Slam. Ne antrenăm pentru a fi aici, pentru a fi în fața acestui public. Trebuie să câștigi meci cu meci, ajungi în finală și e minunat. Asta ne motivează”, a declarat Horia Tecău.

„Am întâlnit o pereche puternică, cei doi servesc foarte bine. Ne depășeau prin forță. Trebuia să luptăm, să vedem dacă apare vreo șansă. Nu am avut prea multe până în tie-break, au jucat bine în momentele importante. A fost un meci foarte greu, chiar dacă pierdeam lupta, a fost grozav”, a punctat Rojer.

În finală, Rojer și Tecău se vor duela cu spaniolii Marc și Feliciano Lopez, care au trecut în penultimul act de gemenii Bob și Mike Bryan, 3-6, 6-3, 6-4.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare