Sport

US Open. Monica Niculescu și Horia Tecău, capi de serie la dublu

 

Perechile Monica Niculescu/Su-Wei Hsieh și Horia Tecău/Jean-Julien Rojer au fost desemnate capi de serie numărul 12 în probele de dublu din cadrul turneului de tenis US Open. Monica Niculescu a ajuns până în optimi la dublu anul trecut la US Open.
Irina Begu va juca alături de Raluca Olaru, iar în primul tur vor înfrunta cuplul Daria Gavrilova (Australia)/Daria Kasatkina (Rusia). Begu și Olaru au cucerit anul acesta titlul la București.
Sorana Cîrstea o va avea parteneră pe Sara Sorribes Tormo (Spania), iar în prima rundă vor înfrunta cuplul american Kristie Ahn/Irina Falconi.
La dublu, Horia Tecău și olandezul Jean-Julien vor juca în primul tur contra perechii Damir Dzumhur (Bosnia)/Dusan Lajovic (Serbia). Tecău și Rojer au ajuns anul trecut până în optimi la Flushing Meadows, cel mai bun rezultat al românului fiind sferturi de finală, în 2011 și 2015.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button