Sport

US OPEN. Flavia Pennetta, declarații emotionante

 

Imediat după acest mare succes de Mare Slem, la festivitatea de pemiere, Flavia Pennetta a declarat:
Niciodată nu mă gândeam înainte de turneu că voi fi atât de sus. S-au legat lucrurile atât de bine pentru mine. Sunt foarte fericită. Le mulțumesc tuturor, sponsorilor, fanilor, celor din echipa mea, este un sentiment uluitor. Este unul din turneele mele favorite, dacă nu chiar favoritul meu. Apreciez echipa mea, care m-a ajutat de atâta vreme. Este un vis implinit, când eram mică imi doream să câștig un turneu de Mare Slem, să fiu numărul 1 și evident să câștig și la Roma, la mine acasă. O felicit pe Roberta, e colega mea, prietena mea, o știu de atâta timp, primul meci direct este de când aveam 9 ani cu ea, ea a jucat foarte bine aici“.
De asemenea, jucătoarea a declarat că cel mai probabil se va retrage la capătul acestui sezon:
Înainte sa încep acest turneu, am luat o decizie importantă și vreau să anunț că mă retrag din tenisul mondial. E important să aduc trofeul acasă. Acesta a fost ultimul meu meci de la US Open. Vreau să le mulțumesc tuturor pentru sprijinul oferit de-a lungul întregii mele cariere“.

Citiți și:

US OPEN. Flavia Pennetta, noua regină a tenisului mondial


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button