Sport

US Open. Duel de foc în finala masculină

 

Azi-noapte au avut loc semifinalele tabloului masculin de la US Open, iar marea finală va fi una de mare atracţie, între doi jucători de top. Este vorba de Novak Djokovici şi Stan Wawrinka, jucători care au câştigat cele două semifinale cu acelaşi scor la seturi, 3-1. Sârbul lider mondial a trecut de francezul Gael Monfils cu 6-3, 6-2, 3-6, 6-2, în timp ce Wawrinka, favorit 3 în SUA, l-a învins pe Kei Nishikori cu 4-6, 7-5, 6-4, 6-2. Japonezul trecuse în sferturi de finală de favoritul 2, Andy Murray, după un meci de poveste, terminat în 5 seturi, cu tiebreak în setul decisiv.
Finală masculină de la US Open va avea loc duminică, între Djokovici şi Wawrinka, elveţianul fiind cel care l-a învins pe sârb în finala de la Roland Garros din 2015. Cei doi s-au întâlnit de 23 de ori, Nole conducând cu scorul de 19-4 la întâlniri directe.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button