Sport

US OPEN. Alte patru favorite eliminate

 

Cehoaica Karolina Pliskova, numărul 8 WTA și cap de serie numărul 8, a fost învinsă în turul 1 de la US Open de americanca Anna Tatishvili, locul 121 WTA, care s-a impus cu scorul de 6-2, 6-1. În turul următor, Tatishvili se va duela cu conaționala sa de pe poziția 47 în lume, Madison Brengle. 
Spaniola Carla Suarez Navarro, locul 10 WTA, a pierdut și ea în runda inaugurală, fiind învinsă în două seturi de cehoaica Denisa Allertova (77 WTA), scor 6-1, 7-6.
Sârboaica Jelena Jankovici, cap de serie numărul 21 la această ediție de US Open, a fost învinsă în trei seturi de franțuzoaica de 18 ani, Oceane Dodin, scor 2-6, 7-5, 6-3. În turul secund, Oceane Dodin o va întâlni pe columbianca Mariana Duque-Marino, locul 96 WTA. 
De asemenea, rusoaica Svetlana Kuznetsova, a 30-a favorită la New York, a fost și ea eliminată de Kristina Mladenovic, care s-a impus cu scorul de 6-3, 7-5.

Citiți și:

US OPEN. Prima surpriză pe tabloul feminin

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button