Sport

US Open. Alte eliminări surprinzătoare în turul III

 

Turneul de la US Open a intrat în turul al treilea, vineri, iar până acum au fost eliminaţi jumătate dintre cei 32 de capi de serie de pe tabloul feminin. Printre aceştia, şi o jucătoare învinsă de o tenismenă de pe locul 99 WTA-(foto).
Slovaca Dominica Cibulkova, locul 13 mondial, a fost învinsă greu, în trei seturi, de ucraineanca Lesia Tsurenko, scor 3-6, 6-3, 6-4, după o partidă care a durat mai mult de două ore şi jumătate. După acest rezultat, ucraineanca va urca 20 de poziţii în clasamentul WTA, până pe locul 79. Dacă va trece de optimi, Tsurenko (27 de ani) va reveni în Top 50. În optimi, Tsurenko o va întâlni pe italianca Roberta Vinci, locul 8 WTA, care a învins-o în trei seturi pe Carina Witthoft, din Germania.
Alte două jucătoare aflate pe lista capilor de serie, Elina Svitolina (19 WTA) şi Belinda Bencici (26 WTA) au părăsit de asemenea competiţia în turul al treilea, dar ele au fost învinse de tenismene mai bine clasate – Petra Kvitova (locul 16), respectiv Johanna Konta (locul 14).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button