Sport

„Uriaşul din Carpaţi” a pierdut bătălia pentru viaţa sa

  • guset_2.jpg
 

Din păcate, marele atlet Gheorghe Guşet a pierdut, la doar 49 de ani, bătălia pe care a dat-o în ultimele zile pentru viaţa sa. Fostul mare campion a murit în noaptea de duminică spre luni. Gheorghe Guşet era internat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, după ce a suferit o disecție a aortei în urmă cu patru zile.
Atletul care a bătut record după record la toate categoriile de vârstă la aruncarea greutății s-a simțit rău în urmă cu patru zile, la masa de prânz, a fost dus de urgenţă la Cluj, unde a fost operat, dar a intrat de atunci în comă, iar medicii erau rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.
Decesul marelui sportiv a fost anunțat de soția sa. „GHEORGHE CĂLIN GUŞET A MURIT… Acum câteva minute a pierdut bătălia cu viaţa.
Se pare că Dumnezeu a avut alte planuri cu tine. Îţi mulţumesc pentru toţi cei 21 de ani petrecuți împreună, pentru tot ce am realizat împreună în viaţă şi în sport! Ţi-am promis că voi fi lângă tine mereu şi am fost până în ultimul moment al vieții tale. Tu mi-ai promis înainte de operaţie că te întorci la mine… E prima dată când tu nu te ţii de cuvânt… Te iubesc, aşa cum nu am iubit pe nimeni altcineva şi nimeni niciodată nu te va înlocui în inima mea!! De azi ai devenit îngerul meu păzitor. Să ai grijă de mine, iubirea mea, aşa cum ai făcut mereu. Drum lin, dragostea mea! Dumnezeu să te odihnească în pace, iubirea vieții mele!”, a scris Lorena Boberschi pe Facebook (foto 2).
Gheorghe Guşet e cel mai titrat aruncător de greutate din România, multiplu campion naţional şi balcanic, participant la trei Jocuri Olimpice, fiind supranumit „Uriaşul din Carpaţi”.
Problemele de sănătate l-au forţat să se retragă din activitatea competiţională, iar în 2008 a fost supus cu succes unei operaţii de transplant de rinichi.

Dumnezeu să-l odihnească!

Citiţi şi:

Un mare campion român, în STARE GRAVĂ!!! 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button