Sport

UPS. DE CE îl premiază CJ BRAŞOV pe George Cosac?!… Braşoveanca Reka Lazar Szabo, DUBLĂ MEDALIATĂ OLIMPICĂ, sărită din schemă!!!

 

George Cosac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, este un personaj contestat în această perioadă…

La Gala Sportului Braşovean de astăzi, care va fi prezentată de Marian Olaianos, Cosac va fi premiat de Consiliul Judeţean Braşov.

Organizatorii evenimentului îl recompensează pe fostul tenisman al CS Dinamo Braşov, născut la Constanţa, pentru faptul că ar fi fost finalist în proba de dublu, alături de Dinu Pescariu, la Jocurile Olimpice din 1992, organizate la Barcelona.

Jurnaliştii de la Libertatea au căutat în arhiva cu rezultate şi au constatat, însă, că perechea română a pierdut în sferturile de finală ale competiţiei, după ce în primul tur câştigase prin neprezentarea rivalilor – vezi aici: https://www.libertatea.ro/sport/cj-brasov-il-premiaza-pe-george-cosac-pentru-o-performanta-inexistenta-2492743.

De remarcat şi că scrimera braşoveană Reka Lazar Szabo, medaliată cu bronz la J.O. de la Barcelona şi cu argint la J.O. de la Atalanta, dublă campioană mondială la floretă, a fost omisă de cei de la CJ Braşov din schema premierii. Ca şi soţul ei, Vilmos Szabo, care a practicat scrima la CS Tractorul, fost medaliat olimpic cu bronz, în 1984, la Los Angeles.

Iar lista ar putea continua…

 

Citiți și:

BRAȘOV. Două gale ale excelenţei, una a educaţiei şi alta a sportului

BRAȘOV. Consiliul Județean îi va premia pe cei mai buni elevi și sportivi


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare