Sport

UPDATE. VESTE MARE pentru Dumitru Dragomir!!!

 

Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal a avut emoţii mari astăzi (pentru mai multe detalii, citiţi aici: Dumitru Dragomir, LA ÎNCHISOARE?!… Ce s-a găsit, imediat după Revoluţie, în locuinţa sa din Braşov?!…), dar cazul se încheie fericit în ceea ce-l priveşte.

Cel supranumit „Corleone” a fost achitat de judecătorii de la Curtea de Apel București în dosarul privind drepturile TV ale meciurilor de fotbal în care a fost acuzat de spălare de bani și evaziune fiscală.

„O să mă gândesc și voi vedea ce voi face. Familia mea e terminată. Nemernicii ăștia m-au ținut numai în procese. Am avut un complet de judecată foarte corect și curajos. Am fost printre cei mai ascultați oameni din România. Nu a apărut nimic murdar despre Dumitru Dragomir, ci doar la comanda oamenilor politici care au vrut să mă curețe”, a declarat Mitică Dragomir, după aflarea verdictului, pentru B1 TV.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare