Sport

UPDATE. Un NOU ANUNȚ după ce Sharapova a fost prinsă dopată!!!

Detalii privind substanța dopantă…

 

Firma de echipament sportiv Nike a luat decizia în noaptea de luni spre marți după ce jucătoarea rusă de tenis a anunțat că a fost depistată pozitiv la un control antidoping efectuat la Australian Open.

„Am fost surprinși de această informație. Am hotărât să suspendăm contractul de sponsorizare și colaborare cu Maria Sharapova pe durata anchetei. Vom urmări cu atenție cum vor decurge lucrurile”, a declarat, pentru AFP, KeJuan Wilkins, un purtător de cuvânt de la Nike.

Maria Sharapova este una dintre ambasadoarele cele mai populare ale mărcii „virgulei”, apărând în multe campanii publicitare. Anul trecut, sportiva rusă a avut încasări de 29 de milioane de dolari, dintre care 7 în urma rezultatelor obținute în tenis.

Meldonium, pe lista neagră din 2016

Maria Sharapova a explicat că din 2006 i-a fost prescris un medicamnet pentru „tratarea problemelor de sănătate recurente, un deficit de magneziu, o aritmie cardiacă și… cazuri de diabet în familie”.

Medicamentul conține meldonium, clasat în grupa S4 printre hormoni și modulatori metabolici de la începutul anului. Meldoniumul este utilizat, în principal, pentru prevenirea infarcturilor.

CITEȘTE ȘI: Update. Maria Sharapova va fi suspendată provizoriu

Sharapova a aruncat „bomba”: e obligată să se retragă!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare