Sport

UPDATE. Transferul lui Budescu la Steaua, în impas

 

Deși s-a înțeles cu Gigi Becali, Constantin Budescu nu poate semna cu Steaua. Patronul echipei Astra Giurgiu, cu care jucătorul mai are contract un an și jumătate, Ioan Niculae, aflat în închisoare, nu și-a dat acceptul pentru transfer, solicitând o sumă mai mare pentru fotbalistul său. 

„Transferul lui Budescu e planificat. I-am și promis jucătorului că îl lăsăm să plece. E timpul să facă acest pas. În cazul Stelei se negociează valoarea. Mai discutăm și cu impresari, cu alte echipe, iar președintele va decide. Vrem o sumă mai mare de la Steaua decât cea pe care am cerut-o formației din Qatar”, a declarat Petre Buduru, unul dintre conducătorii Astrei, la Dolce Sport. Se pare că una dintre oferte este de la Mainz, grupare din 1.Bundesliga.

Astfel, dacă în vrea pe Budescu, Becali trebuie să facă o nouă ofertă, mai mare decât cea actuală, 1,1 milioane de euro. 

CITEȘTE ȘI: Steaua l-a luat pe Budescu. Becali a anunțat că s-a înțeles și cu Marica


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button