Sport

UPDATE. Tragere la sorți cu noroc pentru Simona Halep

 

Simona Halep a avut noroc la tragerea la sorţi a meciurilor de pe tabloul principal de la Roland Garros, fiind plasată în jumătatea de tablou mai uşoară, acolo unde nu există favorite certe la calificare. 

Jumătatea inferioară a tabloului principal este una plină de oportunităţi. Este condusă de Agnieszka Radwanska, Garbine Muguruza, Simona Halep şi finalista de anul trecut, Lucie Safarova, dar singurele campioane de Grand Slam din această jumătate sunt Petra Kvitova şi Svetlana Kuznetsova”, se arată pe site-ul oficial al Roland Garros.
În acelaşi timp, în prima jumătate a tabloului principal au fost plasate Serena Williams, Victoria Azarenka, Angie Kerber, Ana Ivanivic, Timea Bacsinszky, Carla Suarez Navarro, Madison Keys sau Genie Bouchard.
Simona Halep o va întâlni în primul tur pe nipona Nao Hibino (70 WTA). Roland Garros 2016 se dispută în perioada 22 mai – 5 iunie.

Citiți și:

ROLAND GARROS. S-a stabilit tabloul de simplu feminin. Adversarele româncelor


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare