Sport

Update. SUA vine cu acuzații grave după decizia TAS

Update. SUA vine cu acuzații grave după decizia TAS

Forul naţional de gimnastică din SUA, alături de Comitetul Olimpic şi Paralimpic SUA, au transmis, sâmbătă seară, o declaraţie, în urma deciziei TAS, care prevede că medalia de bronz la sol, la JO de la Paris, trebuie să revină Anei Maria Bărbosu, în locul sportivei americane Jordan Chiles (foto).
Suntem devastaţi de hotărârea TAS, privind exerciţiul la sol. Contestaţia la scorul pentru dificultate (D) al exerciţiului lui Jordan Chiles a fost depusă cu bună credinţă şi, am crezut, că în conformitate cu regulile FIG, pentru a asigura punctaj precis”, se arată în declaraţia forurilor americane.
USA Gymnastics mai arată că „pe tot parcursul procesului de apel, Jordan (Chiles – n.r.) a fost supusă unor atacuri consistente, complet fără temei şi extrem de dureroase pe reţele sociale. „Niciun sportiv nu ar trebui să fie supus unui astfel de tratament. Condamnăm atacurile şi pe cei care le angajează, le susţin sau le instigă”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 luna în urmă

Se pare ca alora de la TAS li se rupe de BLM.

Citeşte şi...
Close
Back to top button