Sport

UPDATE. STRATEGIA lui Ryde pentru primul amical din Japonia!

 

Naționala de handbal feminin a României a susținut astăzi prima sa partidă de verificare pe tărâm nipon, întâlnind echipa de primă ligă japoneză Omron – detalii, aici: UPDATE. Federația Română de Handbal, informații de la testul „tricolorelor”. Victorie la limită cu o echipă de club din Japonia.

După acest test, selecționerul „tricolorelor”, suedezul Tomas Ryde, a declarat: „Am avut drept obiectiv ca aproape toată lumea să joace. Cristina Neagu nu a evoluat. A fost zi bună, încă suntem puţin obosiţi. S-a alergat mult. Totuși, suntem optimişti să facem noi paşi înainte”.

Ryde a punctat că o va folosi pe Cristina Neagu în amicalul de marți, cu Olanda, ultimul dinaintea startului Campionatului Mondial de la Kumamoto, precizând: „Vom încerca să fim noi cei care dictează ritmul”.

România va debuta în grupa C a Mondialului contra Spaniei, pe 30 noiembrie, după care urmează: Kazahstan (3 decembrie), Muntenegru (4 decembrie) şi Ungaria (6 decembrie).

Foto: Facebook FRH


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare