Sport

UPDATE. Schimbarea la față a Coronei: „Asta voiam să văd, că joacă împreună și pun suflet”

 

Prima etapă de după rezilierea contractului cu antrenorul Costică Buceschi a însemnat pentru Corona Brașov o deplasare la Bistrița, pe un teren greu pentru echipele oaspete. De notat că, la solicitarea antrenorilor Vasile Curițeanu și Dragoș Dobrescu, președintele clubului, Liviu Dragomir, a revenit, deocamdată, asupra deciziei de a le scoate din lotul primei echipe pe Camelia Hotea, Ana Maria Mârcă-Olariu, Laura Popa și Cytnhia Tomescu, acestea apărând pe foaia de joc, iar primele trei chiar evoluând în această partidă, cu un plus pentru Laura Popa.

Meciul a debutat cu Bistrița echipă dominantă, gazdele conducând cu 2-0, 5-2 (min. 12) și chiar 7-2 (min. 14). A fost momentul în care antrenorii Coronei au cerut în primul rând calm, neprecipitare în atac și aglomerare pe zona centrală în apărare, iar rezultatele acestei abordări au început, încet-încet, să se vadă. Corona s-a apropiat gol cu gol: 8-4 pentru gazde, 8-6, 10-8, 11-9, pauza consemând pe tabelă 13-11 pentru Bistrița.

A doua repriză a început cu trei goluri consecutive ale Brașovului (două Chiper și unul Laura Popa) și, pentru prima dată în meci Corona a luat avantaj. S-a mers apoi cap la cap (14-15, 16-16, 18-18, 18-19, 20-20), până în minutul 51, când Corona a pus pentru prima dată o diferență de două goluri în favoarea sa (22-24), după o reușită a noului căpitan, Laura Chiper, din lovitură de la 7 m. Cu un minut și 7 secunde înainte de final, Bistrița a reușit să se apropie la un gol (27-28), a avut și ultimul atac, dar o paradă de senzație a Dacianei Hosu a conservat victoria Coronei.

Dincolo de rezultat – foarte important și el, desigur – este de remarcat plusul de determinare pe care suporterii Brașovului l-au așteptat atât de la echipă. Sau, cum s-a exprimat unul dintre ei, „asta voiam să văd, că joacă împreună și pun suflet”.

Marcatoare pentru Corona: Laura Chiper 9 g, Laura Popa 5 g, Bianca Tiron 4 g, Camelia Hotea 2g, Timeea Tătar 2 g, Andreea Chiricuță 2g, Sorina Târcă, Marilena Neagu, Eliza Buceschi, Georgiana Ciuciulete – câte 1 g.      

(Foto: captură Digi Sport)

  


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare