Sport

UPDATE. „SCANDAL CÂT CASA” în lotul lui Isăilă!!! Dinamoviștii, băgați în ședință la Brașov!!!

 

Conducerea grupării FC Dinamo este extrem de supărată de ceea ce au făcut la lotul de tineret al României Ionuț Nedelcearu, Alin Dudea, Patrick Petre și Vlad Olteanu, jucătorul născut în Brașov și aparținând de „câini” care a fost împrumutat până la finele sezonului la Sepsi Sf. Gheorghe.

Astfel, după cum a informat gsp.ro, cei 4 nu au fost doar excluși din lotul Under 21 al României, pregătit de Daniel Isăilă, pentru că au consumat băuturi alcoolice în avionul ce i-a dus în stagiul din Spania, ci vor fi și amendați drastic de șefii dinamoviști și trimiși la echipa secundă a clubului pe termen nelimitat.

De asemenea, „alb-roșii” aflați în cantonament la Brașov vor fi băgați în ședință, spunându-li-se să nu care cumva să facă vreodată și ei precum coechipierii lor.

FC Dinamo este cazată până vineri la Hotelul „Aro Palace”, antrenamentele fiind efectuate în fiecare zi, de la orele 10.30 și 16.30, la Stadionul „Forex”.

„Unul nici nu mai putea vorbi”

Tot gsp.ro a inserat că cei 4 patru fotbaliști menționați anterior și-au cumpărat băuturi alcoolice de la dute-free, pe Aeroportul „Henri Coandă”, iar în avion le-au amestecat cu cola, pentru a nu se observa că se cinstesc de ziua lui Vlad Olteanu.

Astfel, în cele trei ore cât a durat cursa, s-au îmbătat. Nedelcearu era pus pe scandal, un altul nici nu mai putea vorbi, în timp ce unui alt jucător i s-a făcut rău, ducându-se direct în camera de hotel când au ajuns la destinație.

Toți patru au fost făcuți astăzi „pachet”, fiind trimiși de „Isă” acasă.

CITEȘTE ȘI: „SCANDAL CÂT CASA” în lotul lui Isăilă!!! Fiul lui Florentin Petre şi braşoveanul Vlad Olteanu, printre cei care au călcat pe bec!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare