Sport

UPDATE. Reacția lui Bute după ce s-a anunțat că s-a dopat!!! Badou Jack: „A trișat”!

 

După ce s-a anunțat că boxerul Lucian Bute (36 de ani) a fost prins dopat cu ostarină, la testul A, după meciul cu Badou Jack pentru titlul mondial al versiunii WBC la categoria supermijlocie, românul a postat pe pagina sa de Facebook: „A apărut o ştire că am fost testat pozitiv pentru o substanţă interzisă. Nu am amănunte, pentru că nu am primit încă rezultatul oficial al laboratorului folosit de către comisia din Washington. Personal, eu sunt surprins şi dezamăgit de această ştire. Am o lungă carieră în spate şi am fost testat antidoping de zeci de ori fără să am vreodată un test pozitiv. Conform protocolului, va avea loc un nou test la eşantionul «B» şi voi aştepta rezultatul înainte să fac alte comentarii. Nu am folosit niciodată substanţe interzise şi sunt convins că se va face lumină în acest caz”.

La scurt timp după ce WBC a comunicat că Bute a fost prins dopat cu ostarină, Badou Jack, cel cu care românul s-a luptat în data de 30 aprilie 2016 la Washington, a declarat: „A trișat și tot nu a reuşit să mă bată. În primul rând, nu ar trebui să fie o remiză. Din fericire, rezultatul se poate schimba în victorie. Trişează! Asta e o afacere dureroasă. Poţi muri în ring, e rău. Îmi place Lucian ca persoană, e un băiat bun, dar nu e deloc O.K. ce a făcut. Când am auzit că a căzut testul antidoping, m-am gândit că are legătură cu modul în care a revenit foarte puternic în ultimele runde”.

CITEȘTE ȘI: Lucian Bute, depistat pozitiv


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare