Sport

UPDATE. Reacția brașoveanului Marc, ACUZAT de BLAT de Duckadam!!!…

 

Portarul Traian Marc, fost la Corona și FC Brașov de-a lungul carierei, a fost arătat cu degetul de Helmuth Duckadam, directorul de imagine al FCSB-ului, după ce a gafat ca un începător la primul gol primit de CFR Cluj în meciul cu Dinamo, jucat aseară în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1.

Contactat de gsp.ro, Marc a relatat cu privire la subiectul menționat: „Nu vreau să mă scuz sau să mă scot, fiindcă știu că am fost întotdeuana corect, dar eu am avut în fiecare moment mâna pe minge la acea fază. Am fost faultat. Postura mea e ingrată în acest moment, pentru că orice aș spune nu mă crede nimeni… E prima înfrângere pe care o am împotriva lui Dinamo de când am plecat de acolo. Întâmplător sau nu, am fost considerat jucătorul ultimei finale a Cupei României în care am apărat penalty-ul decisiv al lui Rotariu și mi-am adus modesta mea contribuție la câștigarea trofeului de către echipa la care sunt mândru să joc, CFR Cluj, în detrimentul lui Dinamo”.

Despre Duckadam, Traian Marc a relatat cu diplomație: „Respect prea mult vârsta, performanțele, pentru a răspunde la fel de deplasat anumitor persoane care mă acuză doar de dragul de a face vâlvă”.

CITEȘTE ȘI: BRAȘOVEANUL Traian Marc, acuzat de Helmuth Duckadam. „A fost cel mai periculos atacant al lui Dinamo”

Liga I. Dinamo e lider și visează la titlu

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button