Sport

Update. Prima declaraţie a noului preşedinte al COSR

 

Braşoveanul Mihai Covaliu este noul președinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), el câştigând duelul cu Gabriela Szabo pentru şefia acestui for.

„Sunt conştient că această funcţie reprezintă o mare responsabilitate. Mulţumesc pentru votul de încredere primit azi. Situaţia actuală nu poate să ne satisfacă. Îmi exprim rugămintea şi dorinţa ca membrii federaţiilor să ni se alăture pentru întreprinderea acţiunilor de redresare a sportului românesc în elita mondială. Cuvântul cu care am încheiat speech-ul de prezentare va fi la ordinea zilei, «împreună», pentru că împreună îmi doresc să reuşim şi să punem umărul la redresarea sportului românesc. Eu voi fi primul care va veni în întâmpinarea cuiva care îmi cere ajutorul”, a declarat noul şef al COSR.

Medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de la Sydney, Mihai Covaliu (39 de ani) este unul dintre cei mai valoroşi scrimeri din istoria României. În aprilie 2013 el a fost ales președinte al Federației Române de Scrimă, după ce Ana Pascu, președinta în exercițiu, a decis să nu își mai reînnoiască candidatura.

Foto: Prosport

citeşte şi: OFICIAL. Braşoveanul Covaliu e preşedintele COSR!!!

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button