Sport

UPDATE. Ministru în Guvernul României, în GALERIA Ungariei! Hocheiști „tricolori” – și de la CORONA BRAȘOV – au cântat imnul Ținutului Secuiesc! / Declarația lui Tanczos Barna

  • barna_2.png

UPDATE. Tanczos Barna, ministrul Mediului în Guvernul României, a comentat pentru Gazeta Sporturilor situația în care a fost surprins: „Am fost la Campionatul Mondial de hochei ca să susțin jucătorii din Miercurea-Ciuc, Gheorgheni și Brașov, care au făcut tot posibilul să țină Naționala României în Divizia I, grupa A. Am participat alături de sute de suporteri din Harghita, Covasna și Brașov, care ar fi vrut să asiste la o performanță istorică. Din păcate, nu a fost să fie. Pe mulți dintre jucători îi cunosc, îmi sunt prieteni. Știu că și-au dorit un singur lucru: ca România să rămână în această grupă valorică… Toți suporterii au stat în acea parte a patinoarului. Inclusiv suporterii români. La câțiva metri de mine stătea o familie din Iași, toată familia îmbrăcată în tricoul echipei naționale”.

…………………………………………………………………………………………………..

Naționala de hochei pe gheață a României a retrogradat în eşalonul al treilea, după ce a pierdut toate meciurile jucate la Campionatul Mondial, Divizia I, Grupa A, care a avut loc în Slovenia. 
 
Pe lângă asta, jucătorii secui selecționați de la Corona Brașov, Miercurea Ciuc și Gheorgheni i-au surprins neplăcut pe românii prezenți în tribunele de la Ljubljana, cântând imnul Ținutului Secuiesc înaintea partidei cu Ungaria, pe care au pierdut-o cu scorul de 2-4, potrivit prosport.ro.
 
La meci a asistat și Tanczos Barna, ministrul UDMR al Mediului în Guvernul României, care a văzut confruntarea din mijlocul galeriei Ungariei – foto, așa cum a relatat parlamentarul AUR Dan Tanasă: „Individul cu pălărie este ministru în Guvernul României, nu al Ungariei. Ministrul ăsta, care își încasează salariul de la statul român, a fost prezent ieri în galeria Ungariei la meciul de hochei dintre Naționalele Ungariei și României ce a avut loc în Slovenia. Gestul lui Tánczos Barna reprezintă o insultă la adresa națiunii române. O insultă inacceptabilă care nu ar fi fost posibilă fără acordul PSD și PNL, formațiuni politice care au fost și sunt slugile UDMR și ale Ungariei”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button