Sport

UPDATE. Lucian Bute și James DeGale, despre meciul pentru titlul mondial: „Va fi exploziv”

 

Lucian Bute va boxa pe 28 noiembrie, la „Videotron Centre” din Quebec, cu britanicul James DeGale pentru titlul mondial la categoria supermijlocie în versiunea IBF. 

„Sunt foarte fericit că mă întorc aici. Am amintiri frumoase, am boxat de patru ori. Ca să fiu sincer, cele mai frumoase amintiri ale mele sunt de aici şi sper să-mi îndeplinesc visul de a redeveni campion. Toate condiţiile sunt îndeplinite pentru a realiza o bună performanţă, mai ales că mai am încă opt săptămâni până atunci. Fanii vor avea un rol foarte important şi îmi vor da multă energie pozitivă. Oricum, presiunea este pe campion. Ştiu, pentru că am fost campion şi îmi amintesc foarte bine acest lucru. Lupta mea cu Jean Pascal nu a fost convingătoare, iar precedenta cu Denis Gracev nici atât… Dar în ultimul meci, cu Di Luisa, am arătat multe lucruri care amintesc de vechiul Lucian Bute. Am văzut câteva lupte ale lui DeGale, ne asemănăm. El are o viteză bună, se mişcă bine şi lansează combinaţii frumoase. Când eşti campion olimpic şi campion mondial, asta înseamnă că eşti un bun boxer”, a declarat Bute într-o conferință de presă.

La rândul său, James DeGale a menționat: „Am călătorit pentru a câștiga titlul și voi călători pentru a-l apăra. Sunt încântat că mă voi duela cu Bute, un campion extraordinar. După felul cum mă antrenez însă, n-o să mă bată nimeni. Așteptați-vă deci la un meci exploziv”. 

CITEȘTE ȘI: 

OFICIAL. Lucian Bute va lupta pentru titlul mondial IBF la categoria supermijlocie


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button