Sport

Update. Lucian Bute: „Nu pot spune acum dacă mă voi retrage!”

  • lucian_231788.jpg
 

La finalul meciului de la Quebec, Lucian Bute a  precizat că are nevoie de o perioadă de reflecție înainte de a lua o decizie în privința viitorului carierei sale pugilistice și nu crede că aceasta a fost cea mai grea înfrângere din carieră.
Nu pot spune acum dacă mă voi retrage. În acest moment aș putea afirma că nu. Însă poate că, după una sau două luni de repaus, nu voi mai avea dorința de a continua. Consider că am fost în meci. Mă simțeam foarte confortabil și am lăsat mâinile să plece, însă el m-a surprins cu dreapta sa. Astfel de lucruri se pot întâmpla în lumea boxului. Toate înfrângerile fac rău și nu pot spune că aceasta a fost cea mai dură pe care am suferit-o. Am acum nevoie însă de o pauză“”, a afirmat fostul campion mondial.
Bute a recunoscut că a fost surprins de Alvarez cu lovitura de dreapta la figură și a ținut să-l felicite, totodată, pe columbian pentru victoria sa.
Eleider Alvarez a declarat, la rândul său, că aceasta este „cea mai frumoasă victorie de la debutul carierei” sale.
Aveam nevoie de o performanță frumoasă pentru a-mi păstra locul de challenger. Acum nu mai există nici o scuză pentru a nu se organiza meciul împotriva lui Stevenson“, a spus columbianul.
Referindu-se la lovitura cu care l-a surprins pe român, Alvarez a explicat: „Este o lovitură pe care am mai utilizat-o. Am încercat să o expediez ceva mai devreme în meci, însă Bute era la o distanță prea mare. Atunci când am rămas corp la corp cu el, am putut în sfârșit”.

Citiți și:

Lucian Bute, învins prin KO

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare