Sport

Update. Lucian Bute e decis să își continue cariera

 

La scurt timp după ce a primit vestea că a scăpat de suspendarea pentru dopaj, Lucian Bute a avut şi prima reacţie pe o reţea de socializare. Acesta a vorbit şi despre ceea ce vrea să facă în viitor. „ A fost cea mai dificilă bătălie a carierei mele, una care a lăsat răni adânci. Nu am căutat niciodată să am un avantaj incorect faţă de adversari şi sunt mulţumit că autorităţile Districtului Columbia şi WBC au examinat problema cu obiectivitate şi au caracterizat drept neglijenţă folosirea unui supliment nutrițional contaminat”, a spus Lucian Bute pe Instagram.
E timpul să merg mai departe după luni de incertitudine și de luptă cu ideea că am fost acuzat de dopaj după egalul cu Badou Jack pentru titlul mondial WBC World. Sunt mulţumit şi uşurat pentru înţelegerea la care am ajuns săptămâna aceasta cu Comisia de box din Washington DC: voi face o donaţie de 50.000 de dolari programului WBC/WADA şi accept cele şase luni de suspendare a licenței, retroactiv, începând cu 6 mai 2016“, a încheiat Bute.

Citiți și:

Lucian Bute a scăpat de suspendare

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare