Sport

UPDATE. Liga 4. Lucian Petre, după înfrângerea Coronei la Cristian: „Nu ar strica mai multă modestie și mai multă muncă. Așa nu se poate”

 

Corona a pierdut surprinzător la Cristian, 0-1 (detalii aici: LIGA 4. Corona, REZULTAT SURPRIZĂ la Cristian!!! UPDATE. Celelalte scoruri din prima etapă…), în prima etapă a Ligii 4 brașovene.

Despre meci, tehnicianul Lucian Petre a comentat: „Nici în visele cele mai urâte nu așteptam așa ceva. Singurii de care îmi este frică sunt jucătorii mei. A fost un meci în care am avut posesia 80%, dar fotbalul este pe goluri. Am luat un gol de cascadorii râsului, practic cei de la Cristian nu au avut nici un șut pe poartă. A fost o dominare sterilă a noastră. Le-am spus și băieților că nu este suficient doar să te prezinți. Fără atitudine nu se poate. Și terenul a fost groaznic, dar astea sunt scuze. Trebuia să tranșăm clar situația. Pe de altă parte, poate să fie un rezultat bun pentru noi. Nu pot să spun că mă bucur că am pierdut, dar au văzut și jucătorii că Liga 4 nu este ușoară. Poate pe viitor ne va ajuta. Să ajungem să pricepem că orice amănunt contează. Ne-am bătut joc de multe ocazii, mi-e greu să le și număr. Mingea nu intră singură în poartă. Trebuie să o băgăm noi, dar nu am fost în stare. Nu ne așteptam la dușul acesta rece. Credeam că lucrurile sunt pe un făgaș normal. Mă gândeam că băieții vin și abordează serios acest meci, dar nu a fost așa. Nu a fost determinare, nu a fost atitudine, nu a fost implicare. Toate ne-au lipsit cu desăvârșire. O luăm de la capăt și nu ar strica mai multă modestie și mai multă muncă”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button