Sport

UPDATE. Isăilă, CE PROVOCARE!

  • isaila_15.png
 
UPDATE. Baniyas FC, formația antrenată de Daniel Isăilă, a pierdut clar, 3-0, disputa din deplasare cu Al-Sharjah, unde tehnician este Cosmin Olăroiu. Golurile au fost marcate de stranierii Alcacer, Pjanic (penalty) și Luanzinho.
……………………………………………………………………………………………………..
 
Antrenorul brașovean Daniel Isăilă și echipa sa, Baniyas FC, au parte de o confruntare extrem de dificilă diseară, în deplasare cu Al-Sharjah, gruparea pregătită de un alt român, Cosmin Olăroiu. Meciul contează pentru etapa a doua a primei ligi fotbalistice din Emiratele Arabe Unite.
 
Înaintea disputei, „Isă” a declarat într-o conferință de presă: „Să ne confruntăm cu Sharjah este o mare provocare pentru noi. Știm că Sharjah a perfectat mai multe transferuri importante în vară, și de la FC Barcelona (este vorba despre mijlocașul bosniac Miralem Pjanic – n.r.). Dar, este o șansă pentru noi să ne ridicăm nivelul adversarilor și să jucăm cu o echipă de nivel înalt. Nu va fi un ușor, dar vom da tot putem și ne vom strădui să facem un meci mare. Pe hârtie, Sharjah are prima șansă, însă știm că în fotbal se pot produce surprize și suntem pregătiți să oferim una, asta însemnând un rezultat pozitiv”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button