Sport

UPDATE. „Isă” a pus fundaţia şi a ridicat casa!!!…

 

În această dimineaţă, Daniel Isăilă a fost contactat de Digi Sport pentru a da alte detalii privind perioada în care a activat ca selecţioner la reprezentativa de fotbal Under 21 a României.

CITEŞTE ŞI: „Tricolorii” mici s-au făcut mari. România, după 20 de ani la Campionatul European U21. Hagi: „ Acești jucători ne vor scoate în stradă”

Braşoveanul Isăilă NU a fost uitat!!!

Obiectiv pentru Euro 2019: „Locurile 1-4. Vrem la Jocurile Olimpice”

Antrenorul braşovean a relatat că forţa acestui grup s-a format în urma multor discuţii, analize, filmuleţe motivaţionale, el dându-le elevilor săi multe exemple de reuşită: „N-a fost ușor la început, pentru că fiecare încerca să rezolve individual. Le-am dat exemple după acele înfrângeri cu Rusia și cu Danemarca, din stagiul efectuat în Spania, le-am explicat pe imagini ce înseamnă să jocul individual și ce se poate întâmpla. Au fost multe discuții și se pare că a funcționat”.

„Isă” a relatat, metaforic, ceea ce e a realizat el şi care este contribuţia lui Mirel Rădoi la această calificare senzaţională: „Am pus fundația, am ridicat casa, iar Mirel a venit și a făcut finisajele!”.

Chestionat cu privire la demisia sa de la FRF, în vară, pentru a activa la Al-Hazm, în Arabia Saudită, Daniel Isăilă a fost sincer: „Poate, la cald, aș fi zis că am o urmă de regret. Dar acum, la rece, spun că nu regret decizia de a pleca de la Națională”.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare