Sport

UPDATE FC BRAȘOV. Laszlo Balint: „M-a deranjat atitudinea noii conduceri față de mine”!!!

 

Laszlo Balint ne-a explicat decizia luată de el și prezentată astăzi în instanță în procesul privind falimentul SC FC Brașov SA: „M-am opus cererii venite din partea administratorului judiciar, pentru că deja s-au tergiversat lucrurile fantastic de mult. M-a deranjat atitudinea noii conduceri față de mine în momentul în care am fost să-mi solicit banii pe care nu i-am primit în perioada în care am fost antrenor la FC Brașov. Dacă ar fi existat disponibilitate din partea actualei conduceri, să mă cheme la o discuție, aș fi avut toată deschiderea. Le-am făcut șefilor de acolo o propunere prin care eu renunțam la suma cu care sunt înscris la masa credală, dacă îmi restituiau cheltuielile curente, pe care legea îi obligă să o facă. Din păcate, nu am primit nici un răspuns și de aceea nu am fost de acord cu cererea de a se face un nou plan de reorganizare”.

De asemenea, avocatul lui Mugurel Buga, alt fotbalist care nu agreează efectuarea unui nou plan de reorganizare la FC Brașov, ne-a relatat că clientul său își asumă în totalitate hotărârea pe care a luat-o.

CITEȘTE ȘI: FC BRAȘOV a „jucat” astăzi iar în instanță!!! Detalii INTERESANTE!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button