Sport

UPDATE. FC BRAȘOV. Garanțiile lui Vasile Dochița!!! Situația nu e chiar așa de neagră…

 

Dacă antrenorul Cornel Țălnar prevede apocalipsa la FC Brașov, administratorul special Vasile Dochița a dat asigurări că se poate ieși din această criză, prezentându-ne demersurile sale pentru a menține corabia „galben-neagră” pe linia de plutire: „Mâine, înaintea plecării la Balotești, fotbaliștii vor primi o mare parte din primele stipulate pentru victoriile din meciurile cu UTA Bătrâna Doamnă și ASU Poli Timișoara, de câte 500 de euro. Acest lucru a fost posibil grație omului de afaceri Simon Maurer (Avantgarden), care ne va vira în avans partea de sponsorizare aferentă lunii mai”.

De asemenea, Dochița a relatat că antrenorul Cornel Țălnar are obligația de a câștiga partida de la Balotești, întrucât adversarul este mult sub valoarea „stegarilor”, pentru a menține intacte șansele la promovare: „Am pregătit, în acest sens, un pachet de trei prime, în urma propuselor succese din următoarele trei deplasări. Până atunci, sunt convins că vor veni banii pe care Steaua îi datorează în cazul Chipciu, am și primit asigurări în acest sens”.

Dochița a mai afirmat că, dacă Sporting Pitești face recurs (astăzi este ultima zi), speța va fi judecată cu celeritate la FRF, „așa ni s-a promis”.

Totodată, am fost informați că dosarul de licențiere al grupării FC Brașov este finalizat, iar mâine va fi depus la FRF.

„Facem tot ceea ce este omenește posibil pentru a reuși promovarea în Liga 1, iar FC Brașov să supraviețuiască”, a încheiat Vasile Dochița


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button