Sport

Update. Europenele de gimnastică. Cătălina Ponor a ratat calificarea în finala la sol

 

Gimnasta Cătălina Ponor a ratat calificarea în finala la sol la Campionatele Europene de la Cluj-Napoca după ce arbitrii au revenit asupra notei sale, a declarat, joi seară, Anca Grigoraș, director tehnic în cadrul Federației Române de Gimnastică. Inițial, arbitrii au notat exercițiul sportivei cu 13,566, lucru care o situa pe poziția a patra care îi asigura calificarea. După revizuirea notei, scorul D al Cătălinei Ponor a fost micșorat cu jumătate de punct pentru că aceasta a ratat o cerință. Astfel că sportiva a primit în cele din urmă nota 13,066, care o situează pe poziția a 10-a, în afara finalei la sol.
Din păcate, Cătălina nu a intrat în finala la sol. Ea a ratat o cerință, iar arbitrii au fost luați de val inițial, de atmosfera din tribune. Dar trebuie să fim corecți, mai ales că suntem la noi acasă. Este o chestiune pur matematică. Ea a ratat o cerință și acest lucru se sancționează cu jumătate de punct. Sunt sigură că nici Cătălina nu și-ar fi dorit să ia locul altei concurente în finală dacă nu avea acest drept“, a declarat Anca Grigoraș.

Citiți și:

Europenele de gimnastică. Patru românce s-au calificat în finale

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare