Sport

UPDATE. DEMISIE la FCSB! Cine va fi noul antrenor?!… / A acceptat

  • nicolaedica.png
  • petrea.png

UPDATE 3. Gigi Becali, patronul FCSB: „Dică deja a început antrenamentele de astăzi, deci el este antrenorul. Nu a fost greu de convins. Vrea bani doar la performanţe. Vrea mai multă libertate. I-am spus: Da, îţi dau mai multă libertate. Dar mai multă libertate va avea până… în tur, adică ăstea 16 meciuri, câte sunt. Dacă este pe primul loc sau până în trei puncte faţă de CFR şi Craiova, că doar nu o să mă compar cu Rapid acum. Nu pot să-i pun obiectiv calificare. Viitorul înseamnă următorul an… El face schimbările acum, nu mai fac eu. 15 meciuri face schimbările el. Dacă văd că nu merge… El a zis: «Lasă-mă câteva meciuri». Eu şi aşa nu mai am mult. E posibil să nu mă retrag”.

…………………………………………………………………………………………………..

UPDATE 2. Nicolae Dică (foto 1) a acceptat oferta de a fi antrenorul FCSB, înlocuindu-l pe Toni Petrea (foto 2). El și-a adus în staff doi dintre colaboratorii săi, Viorel Tănase, alături de care a mai lucrat și în precedentul mandat, și George Mihai Cotiga (32 de ani) – metodist. Din staff vor mai face parte Mihai Pintilii, Thomas Neubert, preparator fizic, Ovidiu Petre și Marius Popa, antrenor cu portarii.

…………………………………………………………………………………………………..

UPDATE 1. Au început negocierile cu Nicolae Dică pentru ca acesta să preia funcția de antrenor principal la FCSB. Managerul Mihai Stoica a spus că nu se pune problema ca Thomas Neuberth să plece de la echipă.

UPDATE. Odată cu antrenorul Toni Petrea, de la FCSB a plecat și preparatorul fizic german Thomas Neuberth.

…………………………………………………………………………………………………..

Toni Petrea a demisionat din funcția de antrenor principal la FCSB (de fapt, de secund al lui Gigi Becali…), după eșecul suferit aseară în meciul cu Rapid, 0-2, în cadrul etapei a doua din Superligă.

„Toni Petrea a zis că pleacă. M-a sunat aseară și i-am spus că vorbim dimineața, la rece. Mi-a spus «Nea Gigi, dacă echipa nu joacă, înseamnă că am eu o problemă. Dacă nu înțeleg, înseamnă că am o problemă. Mai bine plec, că poate se califică echipa». I-am zis «Bine, Toni. Cum zici tu». Da, pleacă acum. Eu i-am spus să mai stea, dar zis că va pleca”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.  

Deși s-a vehiculat că Nicolae Dică ar putea (re)veni la FCSB – Dică, din nou antrenor în Superliga?! OFERTE…, finanțatorul grupării a relatat pentru sursa citată: „Deocamdată, nu am înlocuitor. Am vorbit cu Vali (Argăseală – n.r.), iar 30 de zile putem să stăm fără antrenor. Avem timp să identificăm. Și așa, la situația care e… Ce va fi, va fi. Pe bancă va fi staff-ul actual. Va sta Pintilii dacă are voie. Mă consult cu oamenii, să vedem cum e bine. Ar fi bine să vină un antrenor până joi. Eu știu că ne calificăm și antrenorul ar veni cu o victorie, ar veni pe cai mari”.
 
Cum Pintilii n-are licență PRO, în acte, „principal”, ar fi Dacian Nastai, de la echipa secundă, care activează la Clinceni, în Liga 2,
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare